Allesovergay.nl
10:00 PM
Hoe hebben twee vrouwen seks met elkaar?

 

Vrouwen hebben een ander lichaam dan mannen. Maar bijna alle seksuele handelingen die een man en vrouw doen, kunnen twee vrouwen samen ook doen: (tong)zoenen, strelen, vingeren, beffen (likken) en neuken. Het enige verschil is dat twee vrouwen niet met een penis kunnen penetreren (neuken), zoals hetero’s en homomannen.

 

 

Als vrouwen willen neuken, kunnen ze dat met een of meer vingers doen, of met een speciaal speeltje (dildo of vibrator). Een vibrator trilt, een dildo niet. Een dildo kun je los gebruiken of met een speciaal tuigje om je heupen binden, zodat je bij het neuken dezelfde beweging kan maken als een man.

 

Iedereen heeft andere voorkeuren en verlangens. De ene vrouw -lesbisch of hetero- vindt het lekker om geneukt te worden, een ander misschien niet. Zij houdt er misschien meer van om zelf haar vriendin te neuken. Of ze vindt het fijn om gelikt te worden.

 

Er zijn allerlei manieren waarop twee vrouwen invulling aan hun seksleven kunnen geven. Voor meer informatie over seks tussen meiden en vrouwen, kijk op lesbisch.nl of lees het boek Lesbische seks. Een praktisch handboek (te bestellen via de webshop van Schorer).

 

Anouk (20 jaar): ‘De eerste keer vrijen ging heel erg voorzichtig. We hadden het allebei nog nooit gedaan en waren ook nog heel erg jong. Er ging wel heel erg veel gedoe aan vooraf, heeeel lang zoenen en knuffelen en aaien... Dat duurde echt uren![ ...] Ik denk dat het allemaal een beetje te spannend was.’ [Folder Meiden Onder Elkaar]

vorige terug volgende