About Us

Inheems geconstrueerde kolibrie nectar is eenvoudig en plezierig om te maken … kost u minder … en is beter voor uw kolibries. Er is niets dat ik liever zou doen dan op mijn terras te zitten, in de buurt van mijn kolibrievoeders en een dichtbijgelegen perspectief te krijgen op de kolibries terwijl ze zich voeden met mijn van nature geconstrueerde kolibrie-nectar.

Ik heb één feeder. Ik houd een paal dicht bij mijn kamperfoelieplanten stevig vast en zet mijn ligbed een paar meter van de feeder om te kijken hoe ze zich voeden met de kolibrie-nectar. Als ik het geluk heb meer dan 1 of 2 vogels te hebben, zal ik ergens anders op het erf nog een voerbak hangen. Kolibries zijn regionaal en zullen proberen elkaar weg te jagen, weg van de feeder en hebben alles voor zichzelf. Dus een extra feeder elders in de tuin helpt bij het elimineren van de strijd tussen kolibries.

Natively geconstrueerd Hummingbird Nectar Recept:

Het fundamentele element voor mijn kolibrievoedsel zal suiker zijn. Er zijn twee hoofdbronnen van suiker … echte zoetstof en bietsuiker. Meer dan tweederde van de suikervoorraad in het universum is afkomstig van echte zoetstof en dat is het soort suiker dat ik zal gebruiken om mijn kolibrievoedsel te maken. Pure zoetstof is de gewone kristalsuiker die u elke ochtend op uw ochtendmaaltijdgraan doet. Suiker zit in de zetmeelfamilie. Zetmeel is niet moeilijk te verwerken en zal een snelle uitbarsting van energie geven … en dit is precies wat de kolibries nodig hebben om hun verbazingwekkend grote vertering in stand te houden.

De volgende bevestiging in de native geconstrueerde kolibrie-nectarformule is water. De normale watervoorraad van de kolibries zal afkomstig zijn van dauw en regenwater. Als je de kans hebt dat je in de stad woont ….. om deze gemeenschappelijke voorraad zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen, moet je het chloor of mogelijk fluoride uit het water halen. Het verwijderen van chloor en fluoride is een basisproces ….. het enige dat u hoeft te doen, is het water enkele minuten opwarmen.

De laatste oplossing, die wordt aangetroffen in lokaal verkregen kolibrie-nectar, is rode voedselschaduw. In ieder geval is het absoluut overbodig om schaduw toe te voegen aan onze handgemaakte kolibrie-nectarformule. Voor een bepaald iets is de rode kleur van je kolibrievoeder zelf voldoende om kolibries naar je voederbak te trekken. Wat meer is, de beste rechtvaardiging om geen rode voedselschaduw aan de nectarformule toe te voegen, is dat het heel goed destructief kan zijn voor de eigenlijke kolibries.

De rode arcering (Red # 40) is in bepaalde landen verboden vanwege de kwaadaardige eigenschappen ervan. Ongetemde rehabilitatoren hebben onthuld dat ze tumoren hebben gezien in de rekeningen en levers van kolibries die zijn verzorgd door kolibriesiroop met rode voedselschaduwen. Dus om op veilig te spelen, gebruik gewoon de voedseltoon niet.

De vergelijking voor de handgemaakte kolibrie-nectarformule is 1 sectie suiker op 4 secties water. Meet en voeg suiker toe in een tempo van 1/4 kopje suiker tot 1 kopje water. Verwarm je water tot het kookpunt en meng de suiker erdoor tot de suiker is gebroken. Bubbel ongeveer 2 minuten en laat afkoelen voordat je je voerbak vult.

Om geld te besparen op nectar, hoeft u alleen maar aan uw feeder toe te voegen wat uw vogels een aantal dagen zullen doormaken. In een broeierig klimaat moet uw nectar enkele dagen worden vervangen. In het geval dat de temperaturen in de jaren negentig komen, moet u deze consequent transformeren. Dus als je iets anders toevoegt dan wat er wordt uitgegeven, wordt je nectar verspild. U kunt uw ongebruikte nectar tot wel veertien dagen in de koelbox bewaren.

U dient uw voerbak regelmatig schoon te maken. Dit zou mogelijk moeten zijn door het water van hoge temperatuur te absorberen met een zachte vervagingsregeling van ongeveer 10% kleurstof tot water. Dit zorgt ervoor dat micro-organismen en vorm zich niet op je feeder nestelen, aangezien het zinderende klimaat de suiker doet verouderen. Als de kans bestaat dat die vorm in uw feeder terechtkomt, moet u deze uitborstelen. Zorg ervoor dat je je voerbak volledig met water wast voordat je hem laadt met je eigen gemaakte kolibrie-nectar.

Categories

Calendar

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Energiezuinige thuisproducten

Een van de beste manieren om geld te besparen is om producten te kopen die energiezuinig zijn. Home -technologieproducten kunnen u helpen de hoeveelheid elektriciteit die u thuis gebruikt te verminderen koop de beste slowcooker.