De kosten van een Tesla

De kosten van een Tesla

Wanneer de meeste mensen aan elektrische voertuigen (EV’s) denken, is er één prominente naam die boven aan het lijstje staat: Tesla. Dat is niet zo verwonderlijk, want het elektrische autobedrijf heeft ongeveer 80 procent van de markt voor elektrische auto’s in de V.S. in handen. 

 

Tesla innoveert voortdurend en brengt nieuwe elektrische technologie op de markt. Vandaag kan Tesla bogen op vier commercieel beschikbare modellen, elk met zijn eigen unieke voordelen: de Tesla Model S, Tesla Model X, de Tesla Model 3 en de Tesla Model Y. Bij elk van deze modellen dien je vaak ook een laadpaal aan te schaffen. In dit artikel zullen we de autoprijzen voor elk van de verschillende Tesla EV-modellen uitsplitsen en uitleggen hoe u ze moet vergelijken.

 

Belangrijke punten

  • Tesla’s elektrische auto’s hebben een basisprijs tussen $39.990-$129.990, afhankelijk van het model
  • Aanpassingen zoals lakwerk, upgrades van het interieur en zelfrijmogelijkheden kunnen de kosten met tot wel $19.000 opdrijven
  • Afhankelijk van waar u woont, kunt u in aanmerking komen voor lokale stimuleringsmaatregelen die de kosten van een Tesla verlagen
  • U kunt eenvoudig de kosten, esthetiek, actieradius en subsidiemogelijkheden van elektrische auto’s vergelijken met EnergySage’s EV showroom.

Hoeveel kost een Tesla nu eigenlijk?

Tesla’s huidige autolijn (Model S, Model X, Model 3, en Model Y) heeft marktprijzen tussen $39.990 – $129.990 – dit zijn de kosten vóór eventuele belastingvoordelen of lokale kortingen. Aan de meer betaalbare kant is de Model 3, die Tesla voor het eerst uitgebracht in 2018. De auto heeft een sticker prijs die binnenkomt op maar liefst $ 90.000 minder dan de duurste optie van het bedrijf: de Model S Plaid. Vaak komt hierbij ook nog een laadpaal van Wallbox bij kijken. 

 

Houd in gedachten dat de bovenstaande prijzen geen aanpassingen omvatten. Extra’s zoals andere lakken, upgrades van het interieur en volledige zelf bestuurbaarheid kunnen, afhankelijk van je voorkeuren, tussen de $2.000 en $19.000 extra kosten.

Wesley

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Calendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Energiezuinige thuisproducten

Een van de beste manieren om geld te besparen is om producten te kopen die energiezuinig zijn. Home -technologieproducten kunnen u helpen de hoeveelheid elektriciteit die u thuis gebruikt te verminderen koop de beste slowcooker.