Hummingbird Pictures – Hoe maak je geweldige foto’s

Hummingbird Pictures – Hoe maak je geweldige foto’s

Op het gebied van vogelfotografie is de kolibrie absoluut misschien wel het moeilijkst om te fotograferen. Deze kleine hoop vliegende energie en zijn vermogen om in te zoomen en te schieten, maakt deze vogel misschien wel het moeilijkst om te fotograferen. Dit artikel is bedoeld om u een paar tips te geven om dit vliegende wonder beter te fotograferen.

Zet de Hummingbird Welcome Mat neer

De meeste plaatsen in Noord-Amerika hebben af ​​en toe of het hele jaar kolibries. Uw nabijgelegen Audubon Society kan u laten weten wanneer u de feeders moet plaatsen. Je kunt ook zien of de kolibries in je ruimte verhuizen, zodat je de feeders op tijd kunt uitschakelen zodat de kolibries kunnen bewegen en probeer niet kwetsbaar te bevriezen. Elke echte kolibriefotograaf heeft een kolibrievoeder nodig. De dingen waar je naar moet zoeken met feeders, is dat ze niet moeilijk te vlekkeloos zijn en dat ze vol zitten met een antwoord van suikerwater.

De meeste vogelaars raden aan om 4 secties water te gebruiken voor 1 sectie suiker, of je kunt ook proberen om een ​​3: 1-blend te gebruiken. Houd de voederbakken gevuld zodat de kolibries niet naar een steviger nectarstation gaan. Vergeet niet om de feeders routinematig te verwijderen om ze schoon te maken en ze daarna direct weer op te zetten. Zorg ervoor dat je nooit voedselschaduwen gebruikt, want het wordt niet verwacht dat het erin trekt en een gevaarlijke ontwikkeling op de rekeningen van de kolibries kan veroorzaken die hen kunnen schaden.

Voederbakken, zitstokken en bloemen

De grootste test bij het maken van foto’s van kolibries is dat ze niet vaak stil blijven staan. Kolibries zoomen en stormen voortdurend, dus het is moeilijk om ze te fotograferen. Talloze fotografen proberen de kolibries te volgen (met camera in de buurt) met de verwachting om een ​​foto te maken. Probeer hoe dan ook niet om de kolibries te volgen, maar wees geduldig en blijf in een gebied.

Je moet nadenken over het soort vogelfoto’s dat je nodig hebt en daarna dingen instellen om je kansen om de foto te maken te vergroten. Vanaf dat moment is het een kwestie van je wennen en je camera voorbereiden. Talrijke fotografen gebruiken een stabilisatorgadget zoals een standaard of monopod, zodat de camera consequent is voorbereid op de volgende opname. Enkele fotografen gebruiken jaloezieën zodat ze kunnen bewegen zonder zich zorgen te maken over het wegjagen van een kolibrie.

Als je foto’s nodig hebt van de kolibries die drijven, moet je de slaapplaatsen uit je kolibrievoeder verwijderen. Hoewel dit misschien wat gemeen lijkt, wordt het eenvoudiger om een ​​fatsoenlijke foto van een kolibrie te krijgen als je de volledige openingen op de feeder afsluit, maar één. Je zult in ieder geval kolibries hebben die rondzoomen in een poging verschillende vogels te achtervolgen vanuit de feeder en weinig aandacht schenken aan wat je doet.

In het geval dat je een foto moet maken van een kolibrie die rust, kijk dan waar het overheersende mannetje volgt, hij krijgt een drankje bij de feeder. Gewoonlijk zullen kolibries slapen waar ze een fatsoenlijk perspectief op de feeder hebben. Bovendien, als de slaapplaats absoluut geen fatsoenlijk gebied is om foto’s te maken, breng dan wat wijzigingen aan. Probeer de voerbak in de buurt van een slaapplaats te verplaatsen, zodat u het beeld kunt verbeteren.

U kunt het ook verder van de normale slaapplaatsen verplaatsen en een andere slaapplaats toevoegen die zich in een foto-aangename omgeving bevindt. De kolibrie zal niet piekeren zolang de persoon kan uitkijken voor gatecrashers. Uiteindelijk zullen de kolibries aan jou en je camera wennen, maar de ontwikkeling zal ze waarschijnlijk alarmeren, dus zorg ervoor dat je in een rustige regio bent met bijna geen beweging.

In het geval dat je een specifieke bloesem hebt die een onberispelijke foto met de kolibrie zou maken, maar ze zijn er nooit lang genoeg om op de schaduwontlading te drukken, probeer dan de stunt van deze huidige fotografische kunstenaar: gebruik een oogdruppelaar om de bloem voorzichtig te vullen met wat suikerwater. Deze solitair werkt echter voor een korte tijd, gezien het feit dat de bloei na een paar uur zal verdorren en daarna tegen de emmer zal schoppen.

Evenzo kunt u met voederbakken en slaapplaatsen een bak met bloesems in evenwicht houden om ze naar binnen te trekken om ze vast te leggen. Ongeacht wat voor soort “feeder” je kolibrie gebruikt, je hebt in ieder geval minder dan 8 seconden om je foto te maken. Alles bij elkaar genomen, loont het om geduldig te zijn en niet op het scherm te drukken voordat de hummer’s de nectar hebben geproefd. In het geval dat uw vuur ze uitschakelt, is het waarschijnlijk dat ze de feeder niet opnieuw bezoeken.

Controleer je achtergrond

De beste basis voor fotografie van kolibries is iets dofgroen dat geen onderbrekingen bevat, zoals aardekleurige twijgen of takken. Als je een draagbare foundation nodig hebt, probeer dan een zwakgroene gesnoeide plant of een geverfd spandoek. De eerste zorg is om een ​​vage basis te hebben waardoor de schaduwen van de kolibrie knallen.

Kolibriefoto’s in Google Afbeeldingen geven een slimme gedachte van wat voor soort funderingen wel en niet werken. Merk op hoe prachtig gearceerde kolibries vervagen in bepaalde fundamenten, vergelijkbaar met de oogverblindende groene, door de zon verlichte bomen en struiken. Een verborgen territorium achter de voederbak of slaapplaats functioneert eveneens op bewonderenswaardige wijze als een fatsoenlijke fundering.

Met een fotobegeleider zoals Photoshop Elements kun je de kanalen van het product gebruiken om de basis te verdoezelen, waardoor een diepgaander veld ontstaat dat de kolibrie bij wijze van spreken in het middelpunt van de belangstelling plaatst. Adobe heeft hierover instructieoefeningen op hun site.
Licht, camera, actie

Nadat je alles hebt opgezet, is het gewoon een kwestie van een prettige, comfortabele plek zoeken om dichtbij te zitten met je standaard en camera. Om hun kloppende vleugels te bevriezen, heb je een snelle glimp nodig, maar je kunt in ieder geval een aantal buitengewone foto’s maken met een fatsoenlijke kleinere camera door deze tips te gebruiken.

Ondanks het feit dat kolibries interessant kunnen zijn om te fotograferen, zul je door deze tips te gebruiken en wat doorzettingsvermogen te hebben al snel het meeste uit je heerlijke assortiment kolibrieafbeeldingen op de scheidingswand halen.

 

Wesley

Related Posts

Crypto Finance ingaan

Leren over kolibries

Leren over kolibries

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Energiezuinige thuisproducten

Een van de beste manieren om geld te besparen is om producten te kopen die energiezuinig zijn. Home -technologieproducten kunnen u helpen de hoeveelheid elektriciteit die u thuis gebruikt te verminderen koop de beste slowcooker.